Cautare

1025 de rezultate pentru "maican ilie" (2.96 secunde)
Titu Corlatean, Corina Cretu, Gabriela Cretu, Valer Dorneanu, Minodora Ilie, Bogdan Niculescu-Duvaz, Ion Mircea Pascu, Dan Ioan Popescu, Dan Mircea Popescu, Ioan Rus, Ion Sasu, Ion Stan, Ilie Sarbu, Ioan Talpes, Mihai Tanasescu, Aurelia Vasile, Dan Matei Agathon, Codrin Stefanescu, Dan Nica, Elena Dumitru, Rovana Plumb, Anne Juganaru, Maria Lazar, Viorel Hrebenciuc, Viorica Dancila - vicepresedinte al Organizatiei Teleorman etc.
Vicepresedintele Organizatiei Municipale a PSD, George Cubasa (foto), a prezentat, impreuna cu Ilie Zanfir, buletinul de sanatate al organizatiei, cuprinzind numarul de membri inscrisi, demisionati in ultima perioada, obiectivele si alte date care i-ar putea interesa, in special, pe reprezentantii altor partide.
Potrivit unor surse, Ilie Sarbu pleaca de la sefia grupului senatorial PSD. Nici nu a fost facut anuntul oficial si deja se vehiculeaza numele posibililor inlocuitori.
Aceleasi zvonuri dau ca sigura participarea la afacere si a celor doua foste glorii ale Craiovei Maxima, Ilie Balaci si Rodion Camataru. ... Pare greu de crezut ca Ilie Balaci si Rodion Camataru, ambii din anturajul lui Dorel Petrescu, stau doar pe margine ca simpli spectatori.
Intre 31.03 si 01.04.2011 senatorul Ilie SARBU, lider al Grupului Parlamentar al PSD, iin calitate de membru al Comisiei pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala din Senat, efectueaza o vizita oficiala la Budapesta, pentru a participa la Conferinta Presedintilor Comisiilor pentru agricultura din parlamentele statelor membre ale Uniunii Europene.
Dovada a faptului ca Tariceanu a vorbit cat se poate de serios in privinta ascultarii telefoanelor este cererea oficiala adresata STS-ului de a pune la dispozitia Consiliului Suprem de Aparare a Tarii inregistrarea convorbirilor telefonice pe care le-a avut cu procurorul general Ilie Botos, dar si cu presedintele Traian Basescu, dupa arestarea omului de afaceri Dinu Patriciu.
In plin scandal legat de telefonul dat de catre premierul Calin Popescu-Tariceanu procurorului general Ilie Botos si de inregistrarea in privinta acestei convorbiri, senatorii din Comisia de aparare au luat ieri in dezbatere propunerea legislativa a patru parlamentari PSD privind autorizarea interceptarii comunicatiilor in activitatile de realizare a securitatii nationale.
Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD: "In bugetul pe 2014 nu va exista presiune pe salarii si pensii" (Autoare: Oana Alexandra) - Incasarile mai mici la bugetul statului au adus Guvernul in situatia de a face o rectificarea bugetara negativa, ceea ce vine cumva in contradictie cu creterea economica anunata.
Alaturi de fostul international au fost prezenti Gheorghe Hagi si Bogdan Stelea, care se vor ocupa de departamentul tehnic al FRF si Ilie Dumitrescu, care va lucra in administratie impreuna cu Gheorghe Popescu, in cazul in care fostul capitan al FC Barcelona va castiga alegerile.
Pe Facebook circula o fotografie a legendarului campion roman Ilie Nastase, cu urmatorul text : Il sustin pe Victor Ponta pentru ca este tanar si in plus ii place sportul.
Ilie Merce iese la rampa Dezbaterile pe articole nu au fost lipsite de incidente, dupa ce propunerea deputatului PRM Ilie Merce, de retrimitere la Comisie, a fost respinsa prin vot.
Comisia care il verifica acum pe Rascolean a fost numita de primarul Ilie Paducel, care spune ca a dat ordin secretarului institutiei publice sa demareze o ancheta administrativa.
Primarul orasului, Ilie Botgros, declara ca datoriile, care se ridica la 26 de miliarde de lei vechi, s-au acumulat inca din anul 2002, din cauza blocajului financiar generat in principal de Mina Aninoasa, care acum este inchisa.
In acest fel, directorul regiei, Ilie Badescu, spera sa iasa din vizorul sefilor si sa isi pastreze fotoliul si in urmatorii ani.
Cum directorul Ilie Badescu era in concediu de odihna, adjunctul acestuia,Viorel Nicolae, a fost de acord sa dea o explicatie, iar pentru a se scuza a admis ca angajatii regiei nu prea fac treaba buna cand vine vorba de rasaduri.
Mi-a fost trimisa chiar de ziua mea de Sfantul Ilie pentru ca pe mine ma cheama Gheorghe Ilie Florescu. Acest transport s-a produs datorita legaturii speciale pe care fiica mea, absolventa de engleza, cu proprietarul insulei, un englez.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Ministrul de justitie si fostul procuror-general, Ilie Botos, au fost audiati ieri de Comisiile juridice ale Parlamentului pe marginea actiunilor intreprinse de magistrati in timpul procesului lui Omar Hayssam.
Fostul sef al SIE a precizat ca singurul membru al familiei Ceausescu pe care l-a cunoscut a fost generalul Ilie Ceausescu.
Directorul general al RAADPFL, Ilie Badescu, sustine ca a trimis somatii tuturor rau-platnicilor, insa fara nici un rezultat. ... Nu avem decat sa-i actionam in instanta, asa cum am si procedat recent cu Actiunea Populara", a declarat Ilie Badescu.
google-analytics.com